26 okt kl 09.00-12.00 - Lördag

DSC_0019.jpg
DSC_0019.jpg
sold out

26 okt kl 09.00-12.00 - Lördag

2,200.00

26 okt kl 09.00-12.00 - Lördag

BOKA OCH BETALA

Förkunskaper
För att kunna tillgodogöra dig Riskutbildning B del 2 bör du vara i slutet av din körkortsutbildning både praktiskt och teoretiskt. Det ä viktigt att du kört så mycket bil att du kan manövrera den på ett normalt sätt vilket är en förutsättning för att du ska kunna bli godkänd.

Bil
Bilen är automatväxlad.

Språk
En viktig del av utbildningen är att deltagarna är aktiva och diskuterar sina upplevelser med läraren och med varandra. För att bli godkänd måste varje elev kunna redogöra för sin förståelse och värdera sin körning. Utbildningarna genomförs normalt på svenska. Vissa pass kan genomföras på engelska.

Tolk
Om du inte kan tala och förstå det svenska språket måste du ha meddela oss detta i samband med bokningen. Om du är osäker på om din svenska är tillräcklig måste du ha en tolk med dig. Tolken måste kunna ditt språk och svenska. Meddela oss om du har tolk så vi kan reservera plats för denna i bilen.

Legitimation
Du måste uppvisa godkänd och giltig legitimation.

Betalning / AvbokningPriset är 1760 kr exkl 25% moms (2200 kr inkl moms) / elev. Full betalning sker via kort, vid bokning. Avbokning måste ske minst 4 dagar innan utbildningens genomförande. Full återbetalning vid senare än 4 dagars avbokning sker mot uppvisande av giltigt läkarintyg.